Hírek & Újdonságok

Hello Westend

Hello Westend

Megnyitottuk legújabb éttermünket a WestEndben!

Feel the rhythm of the taste- szól a szlogen! Ezt az életérzést a szombati nyitórendezvény óta a WestEndbe látogatók is élvezhetik, ugyanis a Freshland hétvégén itt nyitotta meg új üzletét. A műsor házigazdája Csuti volt, aki szintén szívesen fogyasztja a változatos salátákat párjával Edinával együtt.Edina szívesen jár ide a várandóssága óta is, hiszen ​a Freshland koncepció része, hogy prémium összetevőkből egyszerűen, gyorsan, egészséges ételeket hozzanak létre.

A megnyitó része volt egy salátakészítő verseny is ahol influencereink Kárpáti Rebeka,Toldi Jessica és Szabó Dóri mutatták be kedvencüket. Nem volt könnyű dolguk, hiszen a széles kínálat megannyi lehetőséget tartogat mindenki számára, emiatt is igaz rá, hogy a saláta felér egy teljes értékű étkezéssel. Mindent megtaláltak, ami laktatóvá, színessé varázsolta ételüket.A műveket az étterem egyik tulajdonosa, Edina, valamint egy sajtómunkatárs értékelte.A versenyt Szabó Dóri nyerte, akinek salátája egy hétig a kínálat része lesz a salátabárban “Szabó Dóri kedvence” néven. Dórit meg is kérdeztük a verseny után miként éli meg az élményt: “Nagyon boldoggá tesz, hogy a salátám a kínálat része lett, hiszen így mindenkinek megmutathatom kedvencemet, amivel megbizonyosodhat arról, hogy salátával is jól lehet lakni”

 Rebeka a következőket nyilatkozta: “Az életem mindig rohanás, emellett viszont igyekszem egészségesen táplálkozni. Nagyon jó dolognak tartom, hogy a Freshland létrejött, hiszen így mindig friss, tápláló és egészséges ételeket tudok fogyasztani, a gyorsaságról nem is beszélve. Miért választanék egy gyorséttermet, ha itt ez a csoda a kezünk ügyében?”A gyors, de egészséges salátákat bárki a maga ízlése szerint készítheti el a legfrissebb csapat segítségével!

 Ha valaki szeretné házhoz rendelni kedvencét, az a Netpincér Go applikációjával könnyedén megteheti.Válogass te is kedvedre influencereink kedvenc helyén.