Féláras Február Promóció Szabályzat

Promóció szabályzat

FÉLÁRAS FEBRUÁR PROMÓCIÓ

1. A Promóció

A Freshland Europe Kft. (székhely: 1068 Budapest, Király utca 80., cégjegyzékszám: 01-09-323623., adószám: 26314152-2-42) és a franchise étteremtulajdonosok által közösen szervezett promóció leírása a következő;

Februárban hétfőnként a Duna Plazában lévő Freshland étteremben bármilyen saláta vásárlása esetén féláron kínáljuk desszertjeinket a vásárlóknak.

  1. Februárban keddenként bármilyen saláta vásárlása esetén, a második salátát féláron kínáljuk vásárlóinknak a Lurdy Házban lévő Freshland étteremben.
  2. Februárban szerdánként saláta vásárlása esetén féláron, azaz 295 Ft-ért kínáljuk natúr limonádéinkat a Shopmarkban lévő Freshland étteremben.
  3. Februárban csütörtökönként bármilyen saláta vásárlása esetén féláron, azaz 325 Ft.-ért kínáljuk krémleveseinket a Köki Terminálban lévő Freshland étteremben.
  4. Februárban minden pénteken saláta vásárlása esetén féláron, azaz 395 Ft-ért kínáljuk 100%-os frissen facsart VITAMIX frissítőinket a WestEnd City Centerben lévő Freshland étteremben!

 

A kedvezmény igénybevételének feltétele az, hogy a vásárló a promóciós időszakban legalább egy salátát vásároljon a promóciós leírásban jelölt étteremben. A kedvezmény igénybevételére a termék vásárlásával egy időben van lehetőség. A kedvezmény nem vehető igénybe a www.netpincer.hu weblapon történő ételrendelés esetén.

A kedvezmény a promócióstermék végösszegéből kerül levonásra. 

2. A promóció időtartama

A promóció 2019. február 1. – március 1. között zajlik.

3. A promócióban részt vevő személyek

A promócióban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy, aki a 2. pontban meghatározott időszakban legalább egyet vásárol az étlapon feltüntetett saláták közül a 4. pont alatt felsorolt, a promócióban résztvevő FRESHLAND éttermek valamelyikében.

4. A promócióban részt vevő éttermek

  • ·       Köki Terminál- Freshland étterem
  • ·       Lurdy Ház- Freshland étterem
  • ·       Westend City Center- Freshland étterem
  • ·       Duna Plaza- Freshland étterem
  • ·       Shopmark- Freshland étterem

  

Budapest, 2019. 01. 30